El conjunt de la Noguera continuarà una setmana més a la primera posició, després d’una treballada victòria contra el Suburenc per 4-2.
El partit no començava massa bé per l’equip local, ja que al minut 6, el visitant Díaz posava el marcador en contra per a l’equip balaguerí. Tot i el cop en contra, el Balaguer es va saber imposar a l’adversitat, i pocs minuts més tard , després d’una gran jugada entre Miguel i Adrià, Galcerán va aconseguir l’empat. El Balaguer seguia lluitant per posar-se per davant al marcador, i a falta de pocs minuts per acabar la primera part va venir la jugada que acabaria marcant el partit. Al minut 40, l’equip visitant cometia una falta dins l’àrea, que va suposar l’expulsió del jugador visitant Díaz i la posterior transformació d’Adrià des dels 11 metres. Quan semblava que la primera meitat acabaria amb el 2-1 a favor del  Balaguer, Durany, de l’equip visitant, va empatar a falta d’un minutl pel descans.
A la repressa, el Balaguer va sortir amb molta empenta i força per aconseguir els tres punts, i al minut 52, Fontana va batre al porter visitant. Amb un home més i el marcador a favor, Jordi Cortés va donar entrada Andreu Martinez, que va donar pausa, tranqul·litat i profunditat al joc. Gràcies a aquesta entrada, el Balaguer va intentar donar un altre aire al seu joc, i ho va aconseguir. Primer Adrià i després Galcerán van estabellar dos pilotes al pal, d’aquesta manera el Balaguer seguia buscant sentenciar el partit, fins que a la recta final, Galcerán va marcar el quart pel Balaguer, que suposava el 4-2 definitiu.
La pròxima setmana, el Balaguer visitarà l’Igualada, on intentarà seguir amb el somni de l’ascens.

BALAGUER, C.F.:

1.- Peguero, 2.- Sergi, 3.- Jordana, 4.- Yerai, 5.- Joan, 6.- Carlos, 7.- Fontana, 8.- Isaac, 9. Miguel, 10.- Adrià i 11.- Galcerán.

SUPLENTS:

12.- Bonet, 25.- Clarisó, 14.- Andreu, 15.- Juanjo, 16.- Paulao, 17.- Henard i 18.- Jordi.

CANVIS:

54′ Juanjo per Joan, 54′ Andreu per Fontana, 76′ Paulao per Jordana, 84′ Jordi per Galcerán i 84′ Henard per Adrià

SUBURENC CF :

1.- Pacheco, 3.- Alberto, 6.- Edgar, 10.- Durany, 15.- Sergi, 18.- Alejandro, 20.- Martí, 21.- Marcos, 22. Díaz, 23.- Marc Cols i 16.- Marcos Garcia.

SUPLENTS:

4.- Joey, 13.- Vicenç, 8.- De la Calle, 14.- Huete, 17.- Pablo, 19.- Creixell i 24.- Over.

CANVIS:

46′ Joey per Martí, 65′ Huete per Sergi, 65′ De la Calle perEdgar, 73′ Over per Alejandro i 84′ Creixell per Marcos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *