En l’afany de promoure l’activitat futbolística i no deixar a cap nen sense el seu esport preferit durant les vacances de Nadal, el CF Balaguer va organitzar els dies 2,3 i 4 de gener el I Clínic de Nadal que agrupava nens d’edats compreses entre 4 i 14 anys.

Un total de 35 nois i noies van poder gaudir d’aquestes jornades esportives. Durant el dia els participants alternaven activitats com el futbol, el futbol sala i altres activitats lúdiques que es desenvolupaven al Parc de Nadal.

Els jugadors arribaven a les 9.30 del matí i després d’Esmorzar i agafar forces es

dividien en 3 grups homogenis que de forma rotativa realitzaven alguna de les activitats anteriorment esmentades. Així doncs, mentre uns realitzaven un entrenament de futbol, uns altres estaven gaudint del Parc de Nadal i la resta estaven disputant un “Mundialet” de futbol Sala. Tot això fins a les 13:30, hora en que eren recollits pels seus familiars i marxaven cap a casa.

Els organitzadors de l’esdeveniment valoren de forma molt positiva la gran participació en aquests jornades i esperen poder realitzar un acte similar durant les vacances de Setmana Santa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *