El conjunt de la Noguera aconsegueix un important triomf al camp del cuer, per seguir lluitant per l’ascens de categoria. L’equip vermell, amb aquesta victòria, trenca una mala ratxa de tres jornades seguides sense conèixer la victòria. Amb la golejada de 0-4 els Balaguerins esperen agafar moral pel proper partit.

El Balaguer visitava l’últim classificat, que està amb una crisi esportiva i institucional molt greu, fet que propiciava a pensar que seria un partit molt plàcid, però les coses van costar. A la primera part, un equip local molt ben col•locat defensivament feia la guitza a la davantera del conjunt visitant, fent que costés força tenir una bona ocasió de gol. No obstant, ho va aprofitar el Catllar per sortir a la contra, gaudint de dos grans oportunitats que, un gran Alfred, va aturar amb dos grans intervencions per tal d’arribar al descans amb el marcador a 0 .

A la represa els homes de Jordi Cortés van començar a tenir més ritme, a tenir més estona la pilota i la intensitat local va baixar. A la primera aproximació que va tenir el Balaguer, Marc va saber aprofitar l’ocasió per marcar el primer gol del partit i situar el 0-1 al marcador. Tot i manar al marcador, l’equip Balaguerí no es sentia còmode i els locals intentaven beneficiar-se’n. Una defensa molt ben col•locada i un Alfred inspirat però, feien que li costés molt al Catllar crear perill. Després de tenir diverses opcions, Galcerán en va aprofitar una per marcar el 0-2, i quan ja semblava que no arribarien més gols, ja a les acaballes, Adrià faria el 0-3 i Fontana acabaria d’arrodonir la victòria amb el 0-4.

El pròxim partit és vital pel Balaguer, ja que és un partit d’alta tensió contra el 4t classificat, el Castelldefels, i un dels aspirants a l’ascens de categoria. Aquesta setmana és molt important per seguir aspirant a l’ascens.

 

EL CATLLAR CE :

1.- David, 2 .-Rachid , 3.- Daniel, 4.- Carlos Daniel, 5. Miguel Angel, 6.- Shubert, 7.- Godbless, 8.- Sergio, 9.- David, 11.- Omar , 14.- Moussa.

SUPLENTS:

15.- Álvaro, 16.- Marcos

CANVIS:

81′ Álvaro per Godbless

BALAGUER, C.F.:

1.- Peguero, 2.- Victor, 3.- Jordana, 4.- Yerai, 5.- Juanjo, 6.- Andreu, 7.- Genís, 8.- Isi, 9. Marc Sànchez, 10.- Adri i 11.- Galcerán.

SUPLENTS:

12.- Bonet, 25.- Clarisó, 14.- Paco del Moral, 15.- Fontana, 16.- Clivillé, 17.- Miguel i 18.- Aleix.

CANVIS:

46′ Miguel per Andreu, 59′ Bonet per Jordana, 59′ Paco per Marc, 59′ Fontana per Isi i 59′ Clivi per Genís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *