L’equip directiu i de coordinació del CF Balaguer ha fer arribar a la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Balaguer un seguit de reivindicacions per tal de millorar la seguretat dels usuaris de les instal·lacions esportives del camp de futbol municipal i del seu annex. Les reivindicacions s’han fet arribar al consistori després de fer un estudi de l’estat de les instal·lacions i de rebre les propostes de usuaris dels equipaments i mares i pares dels jugadors de la base del CF Balaguer.

Les reivindicacions fetes intenten vetllar per la seguretat dels jugadors del nostre futbol i base i de tots els usuaris de les instal·lacions esportives i s’han explicat alguns dels riscos que hi pot haver actualment al Camp de Futbol Annex, al Camp Municipal d’Esports i també als espais adjacents al camp com el passadís de la part posterior de la tribuna i el seu hort adjacent.
Te sientes abrumado y ansioso? No dejes que el estrés saque lo mejor de ti.
Toma el control de tu salud mental con Xanax. Es un medicamento eficaz que ayuda a reducir la ansiedad y los ataques de pánico de forma rápida y segura.
Da el primer paso hacia una mejor versión de ti hoy con #Xanax! Consíguelo ahora en nuestra tienda en línea para una entrega rápida y discreta.

REIVINDACIONS CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS DE BALAGUER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *