El passat 24 de desembre va començar el Campus de Nadal organitzat pel CF Balaguer. Una trentena de nenes i nens nascuts entre els anys 2007 i 2012 participen als entrenaments que el club oferirà fins el pròxim 7 de gener, de dilluns a divendres excepte els dies festius.

Des de la coordinació de la base es mostren satisfets amb el nivell de participació que ha tingut la proposta amb la que es buscava oferir un conjunt d’entrenaments diferent a la que habitualment es realitza durant la temporada i també obrir les sessions a infants no vinculats de manera directa al club. En aquest sentit el campus ha comptat amb una desena d’infants que encara no formen part de l’entitat vermella.  

Les sessions d’entrenament del campus de Nadal del CF Balaguer es realitzen al camp Municipal de Balaguer en horari de 9 del matí a 13.30 del migdia i s’han programat diverses activitats per promoure la cohesió de grup i potenciar la tecnificació dels jugadors .

El campus de Nadal del CF Balaguer compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i el Consell Esportiu del Consell Comarcal de la Noguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *