Marc Sanchez

Avui entrevistem a Marc Sànchez, jove jugador balaguerí que duu 2 anys a la plantilla del 1r equip. Després de passar pels diferents equips de l’escola, a la categoria infantil va fitxar pel Tàrrega i més tard, quan era cadet, va jugar amb el Lleida. Va tornar al Balaguer a l’equip juvenil per ser un jugador clau. Degut a que va haver de marxar fora a estudiar, el primer any d’amateur no va poder competir al seu màxim nivell, fet que el va portar a jugar al Vallfogona a 3a catalana, on va despuntar marcant la diferència per acabar jugant al Balaguer l’any següent i ser una peça molt important per salvar l’equip. Aquest any, Marc està fent una gran temporada i malgrat la lesió que va patir, ha aconseguit fer gols molt importants. La seva il.lusió i ganes fan que sigui un jugador molt important i carismàtic.

Tot seguit sabrem més coses d’ell, un jugador que sempre té al cap marcar gols

 

– Després de tots els problemes que vas tenir, com va anar la teva renovació al Club?

 Molt bé desprès de juvenil vaig jugar al Vallfogona una temporada i mitja, ja que estudiava a fora i no podia combinar per jugar amb el Balaguer, però al segon any em van trucar a mitja temporada i em feia molta il·lusió tornar, hi baixava de Sort on estava estudiant  per entrenar durant la setmana.

 – Com ha estat  l’evolució del Marc dins del vestuari i del terreny de joc?

Bona,  tot i que crec que encara em queda molt per evolucionar i  per aprendre.  És important assolir el teu rol dins l’equip, és un grup format per jugadors amb molta experiència hi això ens ajuda molt als joves a créixer com a jugadors i tots ells t’ajuden sempre en tot moment i et fan sentir recolzat dins l’equip.

–  Quines consideres que són les teves virtuts com a jugador? Què hauries de millorar?

Sóc bastant ràpid hi és un dels meus punts forts, intento jugar el més fàcil possible hi sobretot córrer, córrer molt.  Intento ajudar el màxim en defensa hi amb atac estic tenint la sort que estic aprofitant les ocasions que tinc,  hauria de millorar el nerviosisme quan entro al camp  i jugar amb una mica més de calma la qual cosa m’ajudaria  a escollir la  millor decisió i crec que hauria de ser una mica mes descarat a l’hora d’atacar.

– Com et trobes després de la lesió que vas patir?

Bé no estic en el meu millor moment però estic molt content de les oportunitats que estic tenint, ja he jugat un parell de partits hi he disputats bastants minuts inclús vaig marcar un gol contra l’Amposta.  Espero que poc a poc i aprofitant les vacances de Nadal  torna ha fica’m físicament i mentalment millor que mai.

 – De tots els entrenadors que has tingut, quin és el que més t’ha marcat i per què?

La veritat  és que he tingut molt bons entrenadors des de que jugo a Fútbol hi me és  difícil escollir-ne  un, però  recordo de petit al Jordi Belló va ser un entrenador que em va marcar,  el Juanjo que em va fer debutar a 3ra divisió amb el Balaguer, i el Jordi aquest any, que és molt bon entrenador i m’està donant molta confiança. De tots els entrenadors que he tingut he après coses noves i amb 21 anys crec que estic per escolta’ls hi aprendre al màxim.

– De tots els jugadors amb els quals has compartit vestuari, amb qui et senties més còmode jugant i per què?

Des de que sóc al Balaguer amb Sergi Curià, el trobo molt bon defensor treballa molt  i al jugar a la mateixa banda que jo em sento segur davant seu, i amb l’Isi  també,  és un “currante” i ho dóna tot dins del camp  hi ha mi m’agrada aquest estil de jugadors et fan valorar la categoria on estem jugant.

– De tots els gols que has marcat, quin ha estat el més especial? Què vas sentir?

L’any passat, jugàvem contra el Catllar 2n classificat  i era el meu primer partit a casa  era titular i al minut 1 de partit  vaig marcar, estava nerviosíssim abans de començar el partit i va ser una sensació  de bogeria i d’alliberament molt gran  em sentia genial vam acabar guanyant 4-2.

 – També entrenes un equip de l’escola. Et veus d’aquí un temps entrenant algun equip important de Lleida? Què hauria de millorar Marc com a entrenador?

Uff!  com a entrenador hauria de millorar moltíssimes coses, sóc molt nerviós, una mica malparlat, no m’agrada perdre ( no en sé ) i em falta molta experiència però hi fico moltes ganes i m’agrada veure als nens gaudir, competir i els intento ensenyar el que sé. No em veig dedicant-m’hi però això mai se sap ara estic content fent-ho i això és el que m’importa.

 – Quins objectius et marques a nivell personal?  

A nivell personal m’agradaria poder continuar gaudint del futbol a Balaguer ,  aprendre i  forma’m com a jugador. M’agradaria poder tornar al Balaguer a 3ra i aquest es un bon any per aconseguir-ho ja que hi ha un magnífic grup de jugadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *