José Ángel Bautista torna al CBOnaF Balaguer després de 6 anys formant-se a l’At. Segre. Els seus inici van ser a l’escola del Club, on ja mostrava qualitats que el feien destacar. Aquesta temporada forma part de l’equip juvenil, que està cridat a ser un del equip forts del seva lliga. El jove jugador, que encara és juvenil de segon any, té unes grans qualitats futbolístiques que no han passat desapercebudes pels tècnics del primer equip. De fet, ja va tenir l’ocasió de debutar a 1a Catalana el diumenge passat.

Ell té moltes ganes de seguir aprenent dels grans jugadors i tècnics del conjunt Balaguerí. Tot seguit sabrem més coses d’ell:

 

 

 

– Com et vas sentir els primers dies quan entrenaves amb el primer equip?

Molt il·lusionat, i l’acabar molt satisfet perquè, quan es posa ritme és quan més es disfruta jugant al futbol.

– El diumenge passat vas debutar amb el primer equip. Quines sensacions tenies i que et va dir el míster?

Em sentia molt important: anar amb bus al partit; veure tanta gent a la grada; després del partit ens van donar entrepans, aquarius… va ser una experiència única. Amb el míster no vam parlar després del partit, però no calia, ell estava content amb la victòria i jo amb els meus minutets al final del partit.

– Com veus l’equip juvenil després de no aconseguir cap victòria en dos partits?

Estic una mica decepcionat, hi havia moltes expectatives positives al inici de la temporada, i es vulgui o no, les derrotes afecten. Tot i això, hi segueixo veient il·lusió, i jo confio plenament en aquest equip i sé que ho arreglarem i farem una molt bona temporada. Tenim jugadors amb gran qualitat i un cos tècnic molt bo.

– Quina consideres que és la teva virtut i el teu punt feble dins el camp?

La meva virtut considero que és la sèrie de recursos per no perdre pilotes. Un dels punts febles podria ser la meva visió de joc, que en la posició que jugo crec que hauria de ser més extensa.

– Quins objectius et marques de cara al teu futur futbolístic?

El meu objectiu primordial és seguir entrenant fort per no perdre la forma física i seguir tenint minuts per disfrutar jugant a futbol. També m’agradaria acabar la lliga amb algun golet, però no és un objectiu que m’obsessioni.

– Després d’haver marxat molts anys a l’At. Segre, com ha sigut la teva tornada a Balaguer?

Molt bona. Arribava al Balaguer amb poques expectatives, amb una sensació de decadència, però des del primer dia que vaig entrenar, vaig adonar-me’n que anava totalment equivocat; he estat molt ben rebut, i estic molt content amb el companys d’equip i els místers que m’han tocat.

¿Listo para decir adiós a las arrugas y las manchas de la edad? ¡Retin-A está aquí para ayudar! Esta poderosa crema ayuda a reducir la aparición de arrugas, acné y otros signos del envejecimiento.

Atención a todos los amantes de la belleza: ¡Prepárense para llevar su rutina de cuidado de la piel al siguiente nivel con Retin-a Esta crema revolucionaria ayuda a restaurar la luminosidad natural de su piel mientras reduce la aparición de arrugas, manchas de la edad y manchas.

¡Saluda a un aspecto más joven con Retin-A! #Retina #PielJuvenil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *