El conjunt de La Noguera cedeix el primer lloc de la classificació a l’empatar a 0 contra l’Igualada. El Balaguer, que va anar de menys a més, segueix sense conèixer encara la derrota aquesta temporada.

El començament de partit no va ser molt bo pels interessos dels homes de Jordi Cortés. Als primers minuts del partit l’equip barceloní va disposar de dos grans rematades que Alfred va aturar. Al Balaguer li costava molt crear ocasions a la porteria rival, i no va ser fins al minut 20 que va arribar la primera aproximació. A partir d’aquell moment, l’Igualada dominava el partit, però un Balaguer molt sòlid defensivament no va tenir problemes per parar els atacs del conjunt de l’Anoia.

A la represa l’Igualada seguia portant l’iniciativa al joc, mentre que el Balaguer seguia tenint una gran defensa. Poc a poc el conjunt de la Noguera estirava les línies per intentar buscar el gol de la victòria. Adrià, el jugador més insistiu, va tornar a tenir un bona oportunitat sense gaire sort. L’entrada al camp d’Andreu va aportar més control i domini del joc, que es va intensificar més amb l’expulsió del local Bachana. A partir d’aquell moment el Balaguer es va bolcar a l’atac per intentar aconseguir el gol de la victòria, que no va arribar.

Al proper partit el conjunt Balaguerí rebrà el Catllar, una bona oportunitat per sumar els tres punts.

IGUALADA CF :

13.- Yannick, 2 .-Bernat , 3.- Lliro, 4.- Bachana, 7.- Ton, 8.- Arevalo, 9.- Martí, 10.- Jonthan, 14.- Pau , 18.- Eric i 20.- Gracia.

SUPLENTS:

1.- Orozco, 5.- Baraldes, 6.- Pachi, 11.- Eloi, 15.- Jordi, 17.- Nuno i 21.- Frank.

CANVIS:

68′ Eloi per Lliro, 68′ Pachi per Bernat, 68′ Baraldes per Eric i 79′ Nuno per Pau

BALAGUER, C.F.:

1.- Peguero, 2.- Bonet, 3.- Jordana, 4.- Yerai, 5.- Juanjo, 6.- Carlos, 7.- Miguel, 8.- Paulao, 9. Isi, 10.- Adrià i 11.- Galcerán.

SUPLENTS:

12.- Jordi, 25.- Clarisó, 14.- Àngel Bautista, 15.- Henard, 16.- Andreu, 17.- Joan i 18.- Fontana.

CANVIS:

68’Fontana per Miguel, 78′ Andreu per Paulao, 78′ Joan per Juanjo, 89′ Àngel Bautista per Galcerán i 90′ Jordi per Isi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *