El passat 28 i 29 de Desembre es va celebrar la segona edició del Torneig de Nadal Ciutat de Balaguer “Copa Kroma” de categories Benjamí i Aleví. La competició va contar amb la participació d’equips de les nostres terres com l’At Segre, el Tàrrega, l’EFU, l’Almacelles, l’Alpicat, el Cervera, el Balaguer o el Fraga entre d’altres i tres equips invitats d’un gran prestigi que eren el FCBescola, el CA Osasuna, i el RCD Mallorca.

Uns 500 jugadors i més d’un miler de persones van poder gaudir d’aquestes jornades esportives on a més a més de la competició tots els assistents van poder degustar productes de la terra i van poder participar en el Parc de Nadal.

La competició va tenir una durada de dos dies.Durant el dissabte 28 es va realitzar una primera fase classificatòria on els 12 equips participants de cada categoria es dividien en tres grups de 4 equips i disputaven una lligueta que servia per definir els equips que es classificarien per la fase final.

Així doncs, el diumenge 29 es va disputar la fase final on els equips classificats es van enfrontar en un quadrant d’eliminatòries que va acabar amb dos interessants finals; en la categoria Benjamí, el FCBescola va superar a l’Escola de Futbol Tàrregai en la categoria Aleví el CA Osasuna es va imposar al RCD Mallorca en una apassionant final que es va decidir en la tanda de penaltis.

Els equips del CF Balaguer van realitzar una gran torneig. L’Aleví C i l’Aleví B van quedar eliminats a la fase de grups però van demostrar que tenen un gran futur i un gran compromís amb el club. Per altra el Benjamí A i l’Aleví A es van classificar sense problemes per la fase final mostrant un gran futbol però van quedar eliminats a quarts de final.

Tot això Organitzat i Promogut pel CF Balaguer i l’Ajuntament de Balaguer amb l’ajuda i la col·laboració d’entitats de la ciutat i sobretot dels pares dels mateixos jugadors que es van deixar la pell per a que tot funciones de forma correcta; i així va ser, l’esdeveniment va ser un Èxit en participació.

Entrega camiseta RCD MALLORCA 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *