El conjunt de la Noguera arranca un punt contra el Jesús i Maria en un partit molt competit. Després de deixar endarrere la mala ratxa d’un punt de dotze i aconseguir la setmana passada un gran victòria, l’empat d’aquest cap de setmana a fora, els permet tornar a escalar posicions.

Al primer temps, al Balaguer li va costar molt poder entrar en el joc. Les dificultats d’un camp amb un dimensions molt petites feia que l’adaptació costés molt més de l’esperat. Aquest lleuger avantatge el va saber aprofitar el Jesús i Maria, creant alguna ocasió que altra per intentar batre a Alfred. Quan entràvem al final de la primera part, una bona jugada del locals va significar el primer gol del partit, obra de Jusi. Així doncs, es va arribar al descans amb el marcador de 1-0.

A la represa, el conjunt Balaguerí va mostrar una altra cara, sent molt superiors al conjunt vermell-i-blanc. Poc a poc el Balaguer anava dominant el joc, agafant segones jugades, sent més agressiu i tenint més arribada l’àrea visitant. Finalment el gol va arribar quan, en un servei de córner, Yerai es va anticipar al defensor per situar l’empat al marcador. A partir d’aquell moment el homes de Jordi Cortés van ficar una marxa més per aconseguir el triomf. Semblava que el gol arribaria, i la primera ocasió la va tenir Giri, però va errar. Al cap de cinc minuts Paulao també va tenir la seva, i quan ja semblava que no passaria res més, un llançament de falta executat per Miguel va estar a punt d’entrar. Al final, un punt per cada equip.

El proper cap de setmana el Balaguer rebrà l’Amposta, un equip situat a la part baixa de la classificació, una bona oportunitat per seguir als llocs capdavanters de la categoria.

JESÚS I MARIA U.D:

1.- Eliot, 4.- Sergi, 5.- Carlos, 6.- Victor, 7.- Isaac, 8.- Albacar, 11.- Ivan, 12.- Jusi, 14.- Taranilla, 20.- Andres i 21.- Cornejo

SUPLENTS:

2.- Albert, 3,- Alex, 10.- Cuenca, 13.- Fran, 15.- Arturo, 19.- Pedrosa i 22.- Adrian

CANVIS:

67′ Cuenca per Isaac, 67′ Arturo per Ivan, 76′ Pedrosa per Jusi i 76′ Alex per Victor

BALAGUER, C.F.:

25.- Peguero, 2.- Sergi, 3.- Giri, 4.- Yerai, 5.- Joan, 6.- Carlos, 7.- Genís, 8.- Juanjo, 9. Isi, 10.- Adrià i 11.- Paulao.

SUPLENTS:

12.- Jordana, 1.- Clarisó, 14.- Andreu, 15.- Galcerán, 16.- Marc, 17.- Miguel i 18.- Fontana.

CANVIS:

46′ Fontana per Carlos, 78′ Marc per Genis, 84′ Galceràn per Adri i 89′ Miguel per Curia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *