Durant el transcurs de la setmana del 11 al 17 de març, tots els jugadors de l’escola de futbol del CF Balaguer han visitat la CLINICA DENTAL BALAGUER per fer-se una revisió-informe bucodental preventiu gratuït.

Es ben sabut, que algunes de les lesions musculars que es produeixen en els jugadors de futbol provenen de problemes bucodentals. Per aquest motiu, i gràcies a la col·laboració de la CLÍNICA DENTAL BALAGUER, una de les patrocinadores del CF Balaguer, l’escola, de forma conjunta amb aquesta clínica, ha posat en marxa aquesta iniciativa que ha tingut l’objectiu de fer una valoració bucodental a tots els jugadors de la base per poder prevenir les lesions que provinguin d’aquest tipus de problemes i organitzar una activitat diferent que tingui l’objectiu de potenciar hàbits saludables, com en aquest cas, cuidar la higiene bucal.

Des de l’Escola de Futbol de Balaguer, només tenim paraules d’agraïment cap a la CLÍNICA DENTAL BALAGUER per donar-nos la possibilitat de organitzar un activitat que considerem necessària per fomentar un valors que des del futbol son difícil d’inculcar.

Actes com aquest, no només ajuden a fer créixer l’Escola de Futbol, sinó que a la vegada ens fan veure que hi ha gent de Balaguer implicada amb la nostra Ciutat, el nostre club i el nostre projecte.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *