L’equip Benjamí A va aconseguir un dels resultats més destacats de la jornada al imposar-se en la segona jornada de Lliga

 

RESULTATS 

UE Alpicat 1 –  7 Prebenjamí A 🔴🔵 (Amistòs)

🔴🔵 Prebenjamí B 4 – 1 UE Tàrrega (Amistòs)

Bons resultats dels més petits del club en el darrer partit de pretemporada, sense dubte sensacions immillorables pel debut en competició que realitzaran la setmana que ve. El Prebenjamí A va basar la seva victòria en la defensa, efectuant unes bones transicions defensa-atac que van permetre aconseguir un resultat força solvent. Pel que fa el prebenjamí B van saber competir contra un rival al que es trobaran durant la lliga i que els hi va permetre sumar el ple de victòries aquesta pretemporada.

🔴🔵 Benjamí A 7- 5 Cervera (Jornada 2)

CE Cervera 1 – 4 Benjamí B 🔴🔵 (Triangular amistòs)

EF Agramunt 2- 4 Benjamí B 🔴🔵 (Triangular amistòs)

CE Cervera B 8 – 4 Benjamí D 🔴🔵 (Amistòs)

En categoria Benjamí ha estat un bon cap de setmana pels nostres jugadors, el benjamí de categoria preferent ha continuat amb el seu bon inici de Lliga, malgrat els seus problemes defensius que encara cal acabar d’afinar, els vermells van poder resoldre un partit que a la 3a part es va posar molt de cara. Pel que fa els amistosos hem de destacar la victòria del nostre benjamí B que es va imposar en els dos partits que va disputar al triangular que van jugar a Cervera.

El Benjamí D tot i realitzar un bon resultat no va poder aconsguir la victòria davant del Cervera. Els jugadors van assimilant els conceptes de joc i tot crear bones ocasions no van ser suficients per aconseguir la victòria final. El treball i l’esforç demostrat fins ara segur que els permet arrencar la lliga amb bon peu.

 

🔴🔵 Aleví A  3 – 4 Baix Segrià (Jornada 2)

Guissona 12 -0 Aleví B 🔴🔵 (Jornada 1)

🔴🔵 Aleví C 5 – 3 Agramunt (Jornada 1)

Alpicat 8 – 2 Aleví D 🔴🔵 (Amistòs)

Bon partit del nostre aleví de categoria preferent que finalment no es va poder endur la victòria en el segon partit de Lliga, partit molt igualat que hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Els alevins B i C van debutar també en lliga amb diferent sort en aquesta primera jornada, el mal resultat de l’Aleví B contrasta amb el debut de l’Aleví C que va realitzar un gran encontre davant de l’Agramunt que li va permetre sumar els tres primers punts de la temporada.

Pel que fa l’aleví D no va poder imposar-se a l’Alpicat, no obstant s’ha de destacar l’evolució del jugadors i el sacrifici al llarg del partit.

CE Mercantil 5 – 0 Cadeta A 🔴🔵 ( Jornada 2)

UE Bordeta 1 – 0 Cadet B 🔴🔵 (Jornada 1)

Mala jornada pels nostres equips cadet, l’equip de  categoria preferent no va poder allargar el seu bon inici de Lliga i va caure clarament derrotat pel Meracntil en un partit marcat pels primers minuts on els locals ja van obrir forat al marcador. El Cadet B va debutar en Lliga amb una ajustada derrota contra el Bordeta, tot i la derrota els vermells van realitzar un molt bon partit que hagués pogut acabar en empat si els nostres haguessis aprofitat una ocasió clara de gol al minut 82.

🔴🔵  Amateur  7 -2 U.E. Castelldans 

La primera mitja hora de joc va servir per sentenciar un partit que serveix perquè el filial acumuli 5 jornades de lliga consecutives sense conèixer la derrota. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *