🔴🔵 Infantil A

🏆 Jornada 6

‪🏟 Municipal d’Alcarràs

⚽ EF Baix Segrià 0 – 1 CF Balaguer

‪🔑 ” 3 punts espectaculars. 3a setmana de “tourmalet”, visita al camp del 2n i victòria espectacular. El canvi defensiu pel que fa a la pressió ha estat clau, ja que hem estat molt superiors al rival a la primera part en tots els aspectes. En la segona, ens hem replegat més per protegir el resultat i, tot i patir en alguna que altra ocasió, tenim quatre ocasions per sentenciar el partit. El treball dona resultat i feia setmanes que estàvem treballant molt bé contra els equips de la part alta de la classificació. ENORMES!”

🔴🔵 Infantil B

‪🏆 Jornada 1 (Aplaçat)

‪🏟 Municipal de Balaguer

⚽‪ CF Balaguer 1 – 5 UE Bordeta ‘C’

‪🔑 Partit que sortim a competir molt bé des de l’inici, llàstima que al minut 20 encaixem un gol que suposa un cop fort per als nois. A partir d’aquí anem de mes a menys d’una forma exagerada i abans d’arribar al descans encaixem 4 gols a causa d’una pèrdua d’actitut molt gran que ens provoca desajustos defensius i errades que no podem cometre en funcions molt bàsiques. A la represa ens rentem la cara i sortim al camp amb millor actitut, som capaços de marcar un bon gol i gràcies a un Jordi Castany molt encertat sota pals evitem la golejada. Partit per reflexionar i veure tot el que no s’ha de fer, ens quedem amb la segona part. Per millorar s’ha de treballar!

‪⚽ Balaguer 1-8 Fif Lleida

‪🔑 “Partit dominat per l’equip rival en les dos primeres parts en les que encaixem  cinc gols, arribem tard a la pressió ens guanyen línies molt facilment i donem espai al rival i ens fan molt mal.
Tercera part de tu a tu amb el líder de la lliga, plantant cara i amb varies ocasions nostres per anotar, quarta part on el Balaguer s’ho ha cregut, hem adoptat una bona actitud en qüestió de segons i hem començat a fer una bona pressió alta que ens ha permés el gol i acorralar a la seva àrea a l’equip líder de la categoria.” Els nens deixen bones sensacions al camp, la setmana vinent esperem que surtim així des de l’inici!

🔴🔵 Pre Benjamí B

‪🏟 Mpal. D’Almacelles

‪⚽ Almacelles 6-1 Balaguer

🔑 “ Començem malament pero acabem jugant molt bé. Ficant ganes i actitud podem millorar cada setmana. No podem estar pendent sempre per dos jugadors que ens ho fa tot. Me quedo molt content amb l’última part del partit ! A treballar i seguir 💪🏾”

🔴🔵 Benjamí Preferent

‪🏆 Jornada 7

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 3-1 Bordeta

🔑 Per fi aconseguim una victòria, sens dubte el més postiu ha sigut trencar la ratxa. Partit poc vistós amb moltes transicions fruit del descontrol per ambdós equips. Continuem sense crear ocasions de gol i vivim dels regals dels rivals.

🔴🔵 Benjamí Primera

‪🏟 Municipal Vilanova de la Barca

‪⚽ La Noguera A 4 – Benjamí C 7

🔑 Victòria complicada davant un rival de 2n any que ens ha posat les coses molt difícils ens els dos primers quarts sobretot. El partit l’hem guanyat al 3r quart remontant un 3-1 i posant-nos 3-5 al marcador. Hem sapigut defensar en els minuts finals i aconseguir una victòria molt treballada.
Seguim”

🔴🔵 Benjamí “B” ~ 1A Divisió G.9

🏆 LLIGA | Jornada 5

‪🏟 Municipal de Pardinyes

⚽ CF Pardinyes 3 – 1 CF Balaguer

‪🔑 “Competir dos parts contra el líder no ens es suficient. Anant com ha anat, ens quedarem amb la incògnita de que hagués passat si haguessim competit tot el partit.”

🔴🔵 Benjamí D

🏆 Jornada 5

‪🏟 Mpal de Balaguer

⚽ Benjamí D 2 – 6 Rialp

🏆”Partit en el que encaixem dos gols de forma molt seguida i  en el que destaquem el fet de sobreposar-nos a aquest cop dur sent capaços d’igualar el partit  dos bones accions individuals i col.lectives. El tercer quart ens marca el resultat final ja que passem del possible 3 a 2 a rebre el tercer en contra i ja no tenim forces morals ni físiques per intentar tornar a empatar el partit. L’últim quart ens costa molt i encaixem tres gols més  que deixen un resultat enganyós i injust. Com a bloc hem de ser capaços de competir totes les parts per igual, i saber encaixar les derrotes amb esportivitat ja que tothom juga per guanyar, i en la derrota hem de saber assumir-la i trobarem la pròxima victòria.”

🔴🔵 Aleví B

🏆 Jornada 7

⚽ FC Balaguer 1-4 Baix Segrià

‪🔑 Gran millora de l’equip, pressió intensa des de l’inici de la segona part. Gran actitud dels jugadors. Competit des dels primers minuts i fins al final.
A seguir treballant!!💪🏻

🔴🔵 INFANTIL B, Segona – Grup 1

⚽‪ CF Balaguer 6 – 4 CFUE Balafia ‘B’

‪🔑 Arriba la primera victoria, molt merescuda gràcies al gran treball fet sobretot en la primera part.
A millorar, passem d’un 5-1 a favor a estar demanant el temps al àrbitre, el cansament i el nerviosisme despres d’encaixar 2 gols molt ràpid ens han posat contra les cordes a la part final del partit.

‪🏆 Jornada 8

‪🏟 Municipal Congost

‪⚽Manresa 4 CF Balaguer 0

‪🔑 ” Primera part amb falta d’intensitat i concentracio, segona part totalment nostra amb la intensitat necessària per poder competir”

🔴🔵 Cadet B

‪🏆 Jornada 6

‪🏟 Municipal de Alcarras

‪⚽ Baix Segria 1- CF Balaguer 1

‪🔑 Partit en el que demostrem ser molt superiors, el treball perfecte, forts defensivament i jugant amb criteri quan tenim la pilota. Disposem de moltes oportunitats pero no les materialitzem fins a l’inici de la segona part. Despées del gol continuem sent superiors pero no matem el partit i en una ocasio de pilota parada ens empatem a falta de 10 minuts. En els últims minuts disposem de moltes ocasions per marcar però no entren. Partit notable on ens falta ser contundents en zona 3 i forts en defensa en pilota parada.

🔴🔵 Juvenil B

‪🏆 Jornada 5 Juvenil Segona divisió G8

‪⚽ CF Balaguer 1- Noguera 4

‪🔑 Inici fort i ficats al partit. Competim de tu a tu a un dels millors rivals de la categoria i inclús ens avancem al marcador. Com sempre els jugadors fan el baixon més per tema actitud que per superioritat del rival. En l’inici de la degona part amb empat a 1 ens marquen 3 gols per falta dactitud dels jugadors, alguns d’ells deixen de voler lluitar per el partit i estan més pendents de no correr, no treballar, en definitva no competir. Partit que demostra que quan volem competir podem fer-ho amb els millors però si no es vol no es pot.