Primera derrota del conjunt Balaguerí, al municipal Joan Baptista Mila. El conjunt de Jordi Cortés es va deixar ahir l’imbatibilitat davant d’un Santboià molt superior.

El primer temps va estar molt més igualat per que fa al joc, i tot i que el Santboià dominava i trepitjava més freqüentment l’àrea del Balaguer, els visitants intentaven tenir les seves opcions a la contra. Poc a poc el domini local va anar augmentant, però les grans intervencions d’Alfred feien que el marcador no es mogués fins al minut 25 de partit, quan el Balaguer va perdre una pilota i els del Baix Llobregat van aprofitar l’ocasió a la perfecció per establir l’1 a 0. A partir d’aquell moment, el Balaguer va intentar reaccionar sense molta fortuna. Al minut 37 de partit vindria la jugada polèmica, després que l’àrbitre expulsés a Isaac al cometre una falta una mica dubtosa, deixant al Balaguer amb 10 jugadors ja abans del descans.

A la repesa els de la capital de La Noguera van sortir amb la intenció de buscar l’empat, però la poca reacció de l’ equip i la gran actuació del conjunt local va establir una golejada balsàmica als homes de Jordi Cortés, fins establir el 4-0 definitiu. Només les grans actuacions d’Alfred van evitar una golejada d’escàndol sobre l’equip visitant, deixant així una imatge molt pobra, que no s’havia vist fins a dia d’avui, del Balaguer.

El proper cap de setmana, el líder rebrà el Reddis, últim classificat de la lliga, una bona oportunitat per oblidar aquesta derrota i fer tornar l’alegria a l’afició vermella

SANTBOIA CF :

1.- Jaume Albert, 2.- Omar, 3.- Acosta. 4.- Kilian, 5.- Leon, 6.- Kevin, 7.- Buba, 8.- Sergio, 9.- Avellaneda, 10.- Gaudioso i 11.- Joel

 

SUPLENTS:

12.- Juba, 13.- Espinet, 14.- Carlos, 15.- Liborio, 16.- Fernandez, 17.- Pedro i 20.-. Camacho

 

CANVIS:

60′ Liborio per Kevin, 64′ Carlos per Sergio, 69′ Pedro per Avellaneda, 69′ Camacho per Joel i 84′ Juba per Buba

 

BALAGUER, C.F.:

1.- Peguero, 2.- Sergi, 3.- Giri, 4.- Yerai, 5.- Joan, 6.- Juanjo, 7.- Jordi, 8.- Carlos, 9. Isi, 10.- Adrià i 11.- Galcerán.

 

SUPLENTS:

12.- Albert, 25.- Clarisó, 14.- Andreu, 15.- Jordana, 16.- Bonet, 17.- Miguel i 18.- Fonatana.

 

CANVIS:

53′ Andreu per Juanjo, 53′ Fontana per Jordi, 60′ Jordana per Giri, 64′ Bonet per Sergi i 64’Adrià per Miguel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *