El passat dissabte el Balaguer va jugar a Terrassa amb la il·lusió de trencar amb la mala ratxa que duia fins ara, fet que no va aconseguir. En les últimes 4 jornades només han fet 1 punt de 12 possibles, fet que ha portat al Balaguer a la novena posició de primera catalana, però a tansols 3 punts dels llocs de privilegi.

El partit es presentava com un repte pel conjunt de la Noguera, que va fer un plantejament molt defensiu a l’espera de recuperar i aprofitar els contraatacs. Els terrassencs es mostraven més forts i creaven més accions de perill, i al Balaguer li costava molt poder dominar el partit. Després d’un mal rebuig de la pilota dels homes de Jordi Cortés, va arribar el primer i únic gol del partit. Amb aquest 1-0 s’arribaria al descans.

A la represa, el conjunt vermell va intentar sortir amb més ganes per capgirar el marcador i aconseguir el triomf, i poc a poc els Balaguerins dominaven més en les accions d’atac. Amb l’entrada d’Adri semblava que l’equip havia reaccionat, però el gol no va arribar. Genís ho va intentar també amb un bon llançament de falta, però el seu xut va anar a la fusta.

El conjunt balaguerí aquest cap de setmana rep al Viloanova, un partit que ha de servir per trencar la mala ratxa de 3 derrotes consecutives i retrobar-se de nou amb l’alt nivell de les primeres jornades.

TERRASSA FC 1906 :

1.- Xavier, 2.- Jordi, 3.- Lucas, 4.- Sergi, 5.- Guillem, 6.- Muntada, 7.- Cadmon, 8.- Retara, 9.- Nestor, 10.- Egaña i 11.- Claudí

 

SUPLENTS:

12.- Ivan Ramon, 13.- Erik, 14.- Mohamed, 15.- Manuel, 16.- Josep, 17.- Miquel i 18.- Alejandro

 

CANVIS:

68′ Josep per Nestor, 85′ Mohamed per Jordi, 89′ Ivan Ramon per Cadmon i 89′ Alejandro per Claudí.

 

BALAGUER, C.F.:

1.- Peguero, 2.- Bonet, 3.- Jordana, 4.- Giri, 5.- Joan, 6.- Tenorio, 7.- Genis, 8.- Curia, 9. Fontana, 10.- Paulao i 11.- Andreu.

 

SUPLENTS:

12.- Llusà, 25.- Clarisó, 14.- Adri, 15.- Jordi, 16.- Carlos, 17.- Miguel i 18.- Albert.

 

CANVIS:

54′ Adria per Bonet, 54′ Miguel per Andreu, 57′ Carlos per Juanjo, 73′ Jordi per Jordana i 85′ Albert per Giri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *