El CF Balaguer ha obert el període d’inscripcions del seu campus d’estiu que es realitzarà a les instal·lacions municipals del 24 de juny al 12 de juliol. El campus durarà tres setmanes i els jugadors podran fer la matrícula per participar durant una, dos o les tres setmanes.

Els entrenaments estaran dirigits a jugadors d’edats compreses entre 4 i 14 anys i alternaran entrenaments amb sessions de piscina i jocs alternatius com partits en inflables de futbol de tamany 3×3. L’horari de les activitats serà de 9 del matí a 13.30 del migdia i al llarg del campus es comptarà amb la visita de jugadors de Primera i Segona Divisió completaran una sessió d’entrenaments amb els jugadors del campus

Les inscripcions es poden fer des d’aquest divendres 31 de maig i fins el 18 de juny a la cafeteria La Dolceta (C/Urgell 95 de Balaguer, davant del camp municipal de futbol) el preu variarà de 65 a 160 euros en funció de les setmanes que el jugador participi al campus. El preu de la inscripció inclou dues samarretes i un pantaló d’entrenament, assegurança, esmorzar i entrada al camp d’inflables 3×3.
Lista para llevar tu rutina de cuidado de la piel al siguiente nivel? ¡Retin-A es la solución perfecta! Con su poderosa combinación de ingredientes activos, este producto para el #cuidadodelapiel ayuda a reducir las arrugas y las líneas finas, al mismo tiempo que mejora la textura y el tono de la piel.
Di adiós a la piel opaca y hola a una tez más brillante con Retin-A! Obtenga el suyo hoy y comience a ver resultados en poco tiempo. #marca #retin-a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *