El CF Balaguer ha presentat el campus de futbol que organitza durant les festes de Nadal. L’activitat està adreçada a tot els nens nascuts entre els 2007 i el 2012 i es realitzarà a partir del 24 de desembre, de dilluns a divendres excepte els dies festius, fins al 7 de gener. L’activitat, organitzada per l’equip de coordinació del futbol base de l’entitat, s’ha ideat amb l’objectiu de donar una alternativa d’entrenament diferent durant les festes de Nadal, fer-ho de manera lúdica i obrir-la a tots els infants de la ciutat.

Les sessions d’entrenament del campus de Nadal del CF Balaguer es realitzaran al camp Municipal de Balaguer en horari de 9 del matí a 13.30 del migdia i s’han programat diverses activitats per promoure la cohesió de grup,  potenciar la tecnificació dels jugadors i fer-ho en un entorn lúdic trencant amb la dinàmica d’entrenaments de la temporada regular.

Les inscripcions per aquest campus es poden fer a les oficines del club en horari d’atenció al públic. El campus tindrà un preu de 55 euros pels jugadors de l’entitat vermella i 65 pels invitats. El preu inclourà totes les activitats organitzades dins del campus i sorpreses que es desvetllaran durant els dies d’entrenament. Els germans que participin al campus gaudiran d’un descompte del 20% del preu inicial.

El campus de Nadal del CF Balaguer compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer i el Consell Esportiu del Consell Comarcal de la Noguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *