Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

El Club Futbol Balaguer ha presentat el Campus de Setmana Santa que l’entitat oferirà a jugadors de categoria Baby, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil i que es realitzarà dels dies 15 al 18 d’abril coincidint amb l’horari de vacances escolars dels infants.

Les sessions d’entrenament estan obertes als jugadors del club d’edats compreses de 4 a 14 anys i també a familiars i amics que vulguin “viure per primera vegada l’experiència d’entrenar en  un club de futbol amb la trajectòria del CF Balaguer”  tal com ha afirmat durant la presentació Jordi Ariet, un dels nous coordinadors de la base de l’entitat.

Les sessions d’entrenament es realitzaran al Municipal de Balaguer de nou del matí a dos quarts de dos del migdia i es dividiran en dues parts, una primera més específica amb treball qualitatiu i d’estratègia i una segona més lúdica amb jocs i activitats, sempre relacionades amb el món del futbol.

Les inscripcions es poden realitzar a la Cafeteria Dolceta, ubicada a davant del Camp Municipal de Balaguer  i tindrà un preu de 50 euros, 45 pels germans. El preu de la inscripció inclou l’esmorzar per cada dia de campus, una samarreta tècnica, l’assegurança esportiva, un obsequi personalitzat i altres sorpreses que el club desvetllarà durant el transcurs del campus. El període d’inscripcions ja està obert i es tancarà el dia 30 d’aquest mes.

Durant la posada en escena d’aquest campus de Setmana Santa també s’ha presentat el nou equip de coordinació del club format per Mikel de l’Àguila, Jordi Ariet i Aleix Lluçà. El president de l’entitat, Antonio Ayguadé, ha explicat que amb el nou equip coordinació “s’obra una nova etapa a la base de l’entitat i es crea un projecte a llarg termini” per tal  que el club “recuperi el prestigi amb els valors que identifiquen el CF Balaguer”

Per la seva banda els membres de l’equip de coordinació han explicat que afronten el repte amb il·lusió i amb la intenció de reconduir la situació del club amb la “cooperació de tots els membres de l’entitat i donant rellevància a les opinions de les mares i pares dels jugadors del club” tal com ha explicat Jordi Ariet. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *