🔴🔵 Babies

‪🏟 Trobada a Almacelles

‪🔑 A vegades es guanya, a vegades es perd, però sempre s’aprèn!

 

🔴🔵 Prebenjamí A

‪🏆 Jornada 12

‪🏟 Municipal De Balaguer

‪⚽ Balaguer 0-4 Baix Segrià

‪🔑 “ Surtim adormits, ens marquen 3 gols en 5 minuts i a partir de la segona part plantem cara i juguem un partit entre iguals amb un dels millors equips de la categoria. Bona sortida de pilota i bona circulació, hem de millorar en el canvi d’orientacions, ens ha faltat estar mes encertats de cara a porteria i ficar més ganes a la primera part. Totes les parts són importants!”

 

🔴🔵 Prebenjamí B

🏆 Jornada 12

‪🏟 Municipal De Balaguer

⚽Balaguer 1-2 Borges Blanques

 

🔴🔵 Benjamí Preferent

‪🏆 Jornada 15

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 4-0 Intercomarcal

🔑 Responsabilitat per decidir un partit encarrilat, control del joc per evitar ensurts i ressolució de les accions poc efectives de forma polivalent

 

🔴🔵 Benjamí Primera

‪🏆 Jornada 13

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer C 3 – Bordeta C 2

“Partit contra un rival directe i del mateix nivell que nosaltres. Els aconseguim superar per actitud defensiva i més ambició en atac. Aquest partit ens demostra que si la setmana d’entrenaments és bona el partit també.”

 

🔴🔵  Benjami B

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 3 – 4 Atlètic Segre

 

🔴🔵  Benjami B

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 10 -0  EC La Seu

 

🔴🔵 Benjamí D

🏆 Jornada 12

‪🏟 Mpal de At. Segre

⚽ At. Segre 8-1 Benjamí D

🏆”Primers dos quarts força bons contra un bon rival. Tots hem treballat intensos i posats al partit. Llàstima que el tercer gol ens arribi fora de temps. Al tercer quart no ens acompanya la sort i ens marquem dos gols en pròpia porta que ja fan que no tinguem cap opció en el marcador. Tot i així hem donat la cara i seguim tenint massa altibaixos a nivell anímic que marquen  el matx. Ressaltar tot i els canvis de posició habitual d’alguns jugadors, tots han posat de la seva part per adaptar-s’hi. La setmana vinent més i millor.”

 

🔴🔵 Aleví B

🏆 Jornda 14

‪🏟 Mpal Ramon Farrús

⚽ At. Segre 14-1 Aleví B

🏆Partit de moments,  en el 1r i 3r quart hem competit de veritat, perdent 2-0 el primer però fallant tres 1×1, i empatant 1-1 en el tercer. Tot i això, en el 2n hem estat horribles, i quan hem baixat els braços ens han superat per tot arreu. Hem quedo com a postiu els 2 bons quarts i com ens hem aixecat a la mitja part. Remarcar també el gest lleig per part del rival d’anar guanyant 8-1 al 4t quart i seguir apretant a dalt.

 

🔴🔵 Alevi C

🏆 Jornada 14

‪🏟 Mpal de Balaguer

⚽ Balaguer 11 – 3 Efac

 

🔴🔵 Aleví D

‪🏆 Jornada 13

‪🏟 Mpal. de la Bordeta

⚽‪ Bordeta 5 – 1 CF Balaguer

‪🔑 “Primers dos quarts impresionants, aconseguim crear moltes ocasions pero sense sort. En els últims dos quarts ja no aconseguim competir igual i és aqui quan ja comencem a fer alguns errors i perdre la concentracio. Tot i aixi es un resultat injust per el que realment es va jugar!”

 

 

🔴🔵 Infantil B

‪🏆 Jornada 13

‪🏟 Ramón Farrús

⚽‪ At Segre ”D” 6 – 3 CF Balaguer

‪🔑 Primera part per enmarcar, juguem amb criteri la pilota, i tant la actitud ofensiva com defensiva han sigut molt bones. Entrem amb un 1-2 a favor, on hem encaixat de penal. A la represa sortim igual, però després d’encaixar 2 gols abaixem el ritme, l’equip es fractura i es veu reflexat en el resultat.

(Felicitar al Marc Perez, porter de l’Alevi A, pel seu debut a f11 amb un bon partit)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *