🔴🔵 Prebenjamí A

‪🏆 Jornada 4

‪🏟 Municipal de la bordeta

‪⚽ Bordeta 3-0 Balaguer

‪🔑 “Surtim adormits des del minut 0, ens marquen el primer gol  als primers minuts de joc per un mal posicionament defensiu. A la segona i tercera part estem molt posats al partit dominem i tenim moltes ocasions davant de porteria. Content per les bones transicions defensa-atac que ens ajuden a ser mes forts en atac. Destaquem el bon posicionament del nostre porter per saber anticipar-se al delanter rival en varies ocasions ”

 

🔴🔵 Prebenjamí B

‪🏆 Jornada 4

‪🏟 Mpal. Municipal Balaguer

‪⚽ Balaguer 0-0 Fif Lleida

🔑 “ Un partit que podiam haver perdre o guanyar. Aguantem amb el 0-0 fins al final del partit. Busquem solucións canviant els jugadors de posició per poder-nos emportar els 3 punts. Molt més per treballar a l’hora de saber on colocar-se al camp i molt content per l’actitud del nens .”

 

🔴🔵 Benjamí Preferent

‪🏆 Jornada 6

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 0-3 Tàrrega

🔑 “Ens oblidem dels aspectes bàsics del joc, l’anarquia s’apodera de nosaltres i no aconseguim dominar cap aspecte del joc. Treballem bé en l’1×1 defensiu però no creem ocasions.”

 

🔴🔵 Benjamí B

🏆 Jornada 4

‪🏟 Municipal de Balaguer

⚽ CF Balaguer 2 – 4 EdF Orgèl·lia

‪🔑 “Excès de confiança després d’una primera meitat d’escàndol, amb domini absolut i un 2-0 injust pel que fa ocasions. No aprenem de l’error de la setmana passada i ens tornem a confiar quan encara res estava fet.”

 

🔴🔵 Benjamí C

‪🏆 Jornada 4

‪🏟 Municipal de Balaguer

‪⚽ Benjamí C 9 – Pla D’urgell B 0

‪🔑 “ Molt bon partit davant d’un rival de segon any que hem guanyat per estar més ràpids que ells en la circulació de pilota i els contraatacs.  Tot i que no ens han fet cap gol no podem despistar-nos en algunes accions defensives. 4/4✅ i seguim creixent cada dia.”

 

🔴🔵 Benjamí D

🏆 Jornada  4

‪🏟 Municipal de la Bordeta

⚽ La Bordeta 5-0 Benjamí D

🔑 ” Sortim els fos primers quarts molt ben posicionats i seriosos. La manca d’encert durant el segon quart l’acusem en el tercer, potser el pitjor del partit, on rebem tres gols de forma consecutiva, algun d’ells en errades puntuals típiques d’edats formatives, que ens allunyen del partit i del resultat. Cal treballar tots els quarts per igual i intentar tenir més encert de cara a la porteria rival. En tot cas els jugadors ho intenten i estic segur que el marge de millora que tenim l’aprofitarem per treballar i tirar endavant. Gran grup humà.”

 

🔴🔵 Aleví B

‪🏆 Jornada 5

‪🏟 Municipal de Magraners

‪⚽ Fif Lleida 9-3 Balaguer

‪🔑 “Gran partit, sortim despistats a la primera part i encaixem 3 gols. En canvi, a les tres parts següents dominem el partit i apretem forts a d’alt, amb molta intensitat.  Aconseguim fer els gols a pilota aturada. Molt bona actitud dels nens, però s’ha de seguir treballant. Una gran millora.”

 

🔴🔵 Alevi C

‪🏆 Jornada 5

‪🏟 Municipal de Balaguer

‪⚽ Balaguer 2-5 Fif Lleida

🔑 “No vam fer partit per perdre per tanta diferència. Els nois ho van donar tot  fins que van aguantar fisicament davant d’un rival molt fort. Vam estar dins del partit en tot moment.”

 

🔴🔵 Infantil A 

🏆 Jornada 5

‪🏟 Municipal de Balaguer

⚽ CF Balaguer 0 – 2 UE Balàfia CF

‪🔑 “Els petits detalls decideixen un partit igualat contra un dels cinc millors equips del campionat. Continuem superant el “tourmalet” amb molt bona nota. Contentíssim pel treball defensiu i per les transicions. Desesperant pel que fa ofensivament i l’estratègia.”

 

🔴🔵 Infantil B

‪🏆 Jornada 4

‪🏟 Municipal de Recasens

⚽‪ SE AEM ‘B’ 5 – 1 CF Balaguer

‪🔑”Primera part per enmarcar, ens adelantem al marcador i som capaços de mantenir el resultat i seguir generant ocasions fins a falta de 2 minuts quan encaixem gol en un penal força dubtós. Treballem de forma excel.lent i som capaços de plasmar de forma notòria el plantejament fet prèviament contra un dels líders de la competició.
A la segona part sortim bé amb la mateixa actitud però cometem dos errors en sortida de pilota que ens fan encaixar dos gols. A partir d’aquí el desgast físic, els canvis i la superioritat tècnica del equip rival ens acaben d’abatre. El resultat no reflexa tal i com ha estat el partit.”

🔴🔵 Cadet Preferent 

‪🏆 Jornada 7

‪🏟 Municipal de Balaguer

‪ CF Balaguer 2 Gimnastic Manresa 1

‪🔑 “El LIDER CAU AL MUNICIPAL, amb aixo ho dic tot, el el equip ha estat de CHAMPIONS.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *