🔴🔵 Prebenjamí A

‪🏆 Jornada 2

‪🏟 Municipal d’Alcarràs

‪⚽ Baix Segrià 2 – 2 C.F. Balaguer

‪🔑 Partit molt igualat tot i que ofensivament eram molt superiors em tingut ocasions de sobra per endur-nos els tres punts, tot i això molt content del treball dels nens! Bones transicions defensa-atac que ens permeten tindre tantes ocasions.

🔴🔵 Pre Benjamí B

‪🏟 Municipal De Balaguer

‪⚽ Balaguer 8-0 EF Urgell

🔑 “ Partit amb poques coses comentar ,  hem sigut molt superiors en tots els aspectes del partit , molt bona victòria

🔴🔵 Benjamí Preferent

‪🏆 Jornada 4

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 0-9 Fif Lleida

🔑 Amb igualtat de forçes competim els 2 primers quarts, en els dos darrers quarts han estat superiors a nosaltres.

🔴🔵 Benjamí “B”  1a Divisió

🏆 Jornada 2

‪🏟 Municipal de Balaguer

⚽ CF Balaguer 10 – 0 EF Cervera

‪🔑 Tenir les idees clares ens permet interpretar el joc a la perfecció en tots els moments. Cal millorar molt en organització defensiva per acabar de polir la nostra pressió.

🔴🔵 Benjamí D

🏆  Jornada 2

‪🏟 Municipal de Gardeny

⚽ Lleida Esportiu B 6 – 2 Benjami D

🔑 Queda manifest novament que si no competim amb els 5 sentits ens costa molt estar vius al partit. Iniciem la primera i segona part fora del matx amb molt poca intensitat i amb poques idees. El més positiu és que reaccionem a les dues últimes parts tenint opcions d’entrar de nou al partit i poder disputar el resultat fins al final, la sort en moments puntuals no ens ha acompanyat. Ens quedem amb la reacció dels jugadors. Cal seguir entrenant  per seguir millorant.

🔴🔵 Alveí B

‪🏆 Jornada 3

‪🏟 Municipal de Balafia

‪⚽ Balafia 7-2 FC Balaguer

‪🔑 Al inici del partit comencem adormits i encaixem 4 gols per errors defensius. Segona part millorem i el ritme es més intens. Tercera i quarta part hem estat superiors, molt bona actitud i gran treball. Es va notant la millora, però encara falta molt treball per endavant.

🔴🔵 Aleví D

‪🏟 Municipal d’Alpicat

‪⚽Alpicat 7-1 CF Balaguer

‪🔑  Hem competit en cada moment i hem posat mes ganes que ells, una llàstima que no aprofitem les ocasions que tenim.

🔴🔵 Infantil “A”  1a Divisió G.16

🏆 Jornada 3

⚽ CF Balaguer 2 – 1 CE Mig Segrià

‪🔑 Merescudíssims tres punts i segona victòria consecutiva. Tot i fer mitja primera part dolenta (on arribem amb empat a 1) millorem a la segona i a més, hi afegim caràcter, entrega, esforç, lluita i infinites ganes de guanyar. Perdonem la sentència i acabem patint en l’última acció del partit. Toca millorar i exigir-nos més en organització ofensiva.

🔴🔵 Cadet Preferent

‪🏟 Municipal Mas Iglesias

‪⚽Reus Deportiu 1 CF Balaguer 0

⛔ SUSPÉS min 30

‪🔑 30 min de joc, suspés per la pluja, domini altern amb una errada de l’àrbitre donan per bona una jugada amb un fora de joc de 5 m

🔴🔵 Cadet B Primera Divisió

‪⚽ CF Balaguer 3- CF Tremp 3

‪🔑  Proposem joc a la primera part i no surt, fem massa tocs i no agilitzem joc i els hi facilitem la pressió, en defensa força fluixos. Marxem amb 1-2 al descans. A la segona part reaccionem, fem bona pressió i els obliguem a llençar sense sentit, empatem i remontem pero amb el 3-2 ens presionen i ens costa gestionar el partit que acaba amb 3 pals seus, 2 nostres i errors en finalitzacio per part dels dos equips. Molts aspectes a millorar pero competim en tot moment.

🔴🔵 Quarta Catalana

‪🏆 Jornada Num 7

‪⚽ CF Balaguer 3 C.D. Mangraners 0

‪🔑 Partit amb alts i baixos, dominat de principi a fi, no hem patit amb defensa pero ens ha faltat una mica s’intensitat amb atac, a seguir treballant.

🔴🔵 Veterans 2a Telègrafs

‪⚽ CF Gardeny&Llívia1 – CF Balaguer 4

‪🔑 Partit contra el últim classificat, on hem anat de mes a menys i hem acabat dominant totes les fases del joc, gran partit en linies generals de tot el’equip