🔴🔵 Prebenjamí A

‪🏆 Jornada 13

‪🏟 Municipal AEM

‪⚽ AEM 5-0 CF. Balaguer

‪🔑 “Bon partit dels nostres jugadors davant el primer classificat de la lliga, vam provar un sistema nou on en la primera part ens va passar factura i ens van fer 4 gols entre la primera i la segona part. A partit de la mitja part vam corregir els errors i vam aconseguir mantenir la porteria a 0 fins a l’últim minut que en un remat de cap vam  encaicar el 5è gol.
Molt content de l’actitud de tots els jugadors i del nou sistema”

🔴🔵 Prebenjami B

🏆 Jornada 14

‪🏟 Mpal de Balaguer

⚽ Prebenjami B 2-5 Bordeta

🏆”Partit bastant igualat. Tot i així, hem de treballar la zona de defensa i cal destacar l’equip en la part ofensiva, en les quatre parts del partit.”

🔴🔵 Benjamí Preferent

‪🏆 Jornada 16

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 2-1 Solsona

🔑 Eliminem un rival directe que ha competit de forma genial. Partit treballat que s’ha anat madurant per finalment aconseguir la victòria gràcies a dues ocasions aïllades del joc. Els petits detalls ens han perjudicat però la bona dinàmica general ha marcat la diferència

🔴🔵 Benjamí D

🏆Jornada 13

⚽ Benjamí D 0-9 Fondarella

🏆”Partit en el que el rival ha estat superior a nosaltres. Tot i així en defensa no podem encaixar 4 dels 5 primers gols de còrner en contra donat que ens marquen molt anímicament. En atac hem de jugar com equip i saber en quines zones es pot conduir i en quines s’ha de circular la pilota per poder generar perill. Anar al descans amb tanta diferència en el marcador ens dificulta començar a intentar fer millor lea coses i tothom busca fer la guerra pel seu conte. Si juguem com a equip millorarem.”

🔴🔵 Aleví B

‪🏆 Jornada 15

‪🏟 Mpal. Balaguer

⚽‪ Balaguer 5 – 12 Cervera

‪🔑 Partit en la tònica habitual, sortim adormits i acabem el 1r quart 0-5. Després espavilem i treient una mica d’ambició. Hem demostrat que podem competir molt més, però necessitem estar molt més concentrats durant tot el partit, i no només per moments.

🔴🔵 Aleví D

‪🏟 Mpal de Pardinyes

⚽ Pardinyes 10-1 Balaguer

🏆” Aconseguim posar-nos 0-1 i al cap de uns quants minuts ens marquen un gol en clara posicio de fora de joc i un altre al minut afegit del primer quart inventat per l’arbit. Tot i aixi no estem jugan malament i ens creem moltes ocasions de gol pero fisicament no aguantem amb un sol canvi. A seguir!”