🔴🔵 Prebenjamí B

‪🏆 Jornada 11

‪🏟 Municipal Mollerussa

‪⚽ Mollerussa 3-2 Balaguer

🔑 “ Partit que ens mereixiem com a molt l’empat i que acabem perdent per la mínima per errors nostres. Tot i això molt content per l’actitud i les ganes dels nens. Setmana que ve a guanyar el líder 😜💪🏾 ”

🔴🔵 Benjamí C

‪🏆 Jornada 10

‪🏟 Municipal de Balaguer

⚽‪ Balaguer 3 – Cervera 1

‪🔑” 9a victòria a la lliga, continuem sent molt agressius a camp rival però molt dèbils en defensa. Hem de millorar i demostrar que ens mereixem estar en la posició que estem actualment.”

🔴🔵 Benjamí D

🏆 Jornada 10

⚽ Benjamí D 9 – 1 Balafia

🏆”Partit que teniem de guanyar si o si i que ens emportem una lliçó com una catedral: AMB LA CLASSIFICACIÓ SOLAMENT NO ES GUANYEN PARTITS, S’HA DE COMPETIR SEMPRE AMB INTENSITAT I RESPECTE AL RIVAL. Així doncs després dels primers 24 minuts que vam estar fatal, a la represa ens fiquem les piles i sentenciem el partit amb un magnífic tercer quart. Ja a l’última part rematem la feina. Tot i el mal inici, em quedo amb la capacitat de reacció de tots plegats per guanyar un partit que ens dóna tres puntets més. Dissabte vinent ens veiem a Agramunt. Felicitats nois.”

⚽ Aleví B 2 – 9 Tàrrega

🏆Partit on hem demostrat que la intensitat i concentració és vital en el joc, i fins que no ens hem ficat al partit al 3r i sobretot 4t quart, no hem competit. Totalment diferent la 1a part, on s’ha vist un equip apàtic i sense ganes, de la 2a, on hem apretat i hem fet els dos gols i creat nombroses ocasions.
Esperem que ens serveixi per espavilar i sortir com cal des de l’inici si volem competir dignament.

🔴🔵 Aleví D

‪🏟 Municipal Bellvís

⚽‪ CEPU 14-1 BALAGUER

‪🔑 ” Hem de treballar tots molt mes i ser mes solids defensivament.”

🔴🔵 Infantil A

🏆 LLIGA | Jornada 11

‪🏟 Municipal ZEM de Juneda

⚽ EF Intercomarcal 0 – 7 CF Balaguer

‪🔑 “Convertim tot el nostre bon joc amb ocasions clares de gol que, avui sí, han volgut entrar. Deixant de banda el resultat, ens quedem amb la millora de diversos aspectes com la pressió després de pèrdua o la distància entre línies. Ja feia dies que ens mereixiem un partit així…”.

🔴🔵 INFANTIL B, Segona – Grup 1

⚽‪ CF Balaguer 3 – 1 Ciutat de La Seu

‪🔑 Quan funcionem i treballem com un equip som capaços de sorprendre’ns a nosaltres mateixos. Superioritat en casi tots els aspectes del joc i gran falta de materialitzacio de cara a porteria.
Victòria molt treballada tot i que comencem perdent.

🔴🔵 Cadet Preferent grup3

‪🏆 Jornada 13

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ CF Balaguer 4 Bordeta 2

‪🔑 ” Mala primera part, sortim amb falta d’actitud i d’intensitat, i marxem amb 0 a 1 a la mitja part. Reflexionem tots plegats de la importància  d’aquest partit, amb un canvi radical som dominadors de totes les fasses del joc i remontem el partit amb 4 a 1 , finalment la Bordeta anota un gol que deixa el partit amb 4-1″.