El Camp Municipal de Balaguer acull durant els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril el Campus de Setmana Santa organitzat pel CF Balaguer. Una seixantena de jugadors de les categories ‘Baby’ fins a Infantil participen durant aquests dies als entrenaments organitzats pel nou equip de coordinació del club de la capital de la Noguera.

Els entrenaments combinen activitats lúdiques, com una camp de futbol inflable, i exercicis centrats en la tècnica individual i el joc de possessió. El Campus està ideat amb l’objectiu de poder oferir sessions d’entrenament durant l’aturada de la competició i les vacances escolars tant a jugadors vinculats amb el club com a participants d’altres entitats esportives del territori ¿Está buscando una forma segura y eficaz de tratar las infecciones parasitarias? ¡No busque más allá de Stromectol!
Este medicamento está diseñado para combatir los parásitos y aliviar los síntomas. Con Stromectol, puede estar seguro de que su salud está en buenas manos.
No dejes que los parásitos controlen tu vida. Obtenga Stromectol hoy y recupere el control!

Des del club, tant l’equip de coordinació com la junta directiva, s’han mostrat satisfets de l’acceptació  que ha tingut el campus que es desenvoluparà fins al pròxim 18 d’abril. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *