vs
3 febrer 2013
Score: 11 - 1

Match Report

Partit marcat per la gran desigualtat entre els dos equips, essent el Balaguer un equip molt superior a l’Artesa, que tot i sortir despistat, sense fer una bona circulació i cometen algun que altre error defensiu s’ha situat amb un còmode 3a0 al finalitzar el 1er quart. A partir del 2on quart l’equip a començat dominar de forma molt clara la possessió de la pilota movent l’equip rival d’un costat a l’altre i ampliant poc a poc la diferencia en el marcador. La nota negativa del partit ha estat el gol encontra que hem rebut ja que era un partit idoni per acabar amb la porteria a 0 i realitzar un treball defensiu impecable. intel·ligència i tenint el control de la pilota en tot el partir, fen molt bones ensiue i orientant els nostres atacs cap a les