vs
19 febrer 2013
Score: 4 - 1

Match Report

Bona victòria del Juvenil A en un partit que s’ha decidit en el primer acte que ha acabat amb el resultat que es quedaria fins al final (4 a 1). El Balaguer no ha sortit massa “endollat” però s’ha trobat amb un golàs de Floren en els primer minuts, la qual cosa ha fet que l’equip encara es relaxes més i fruit d’això i d’un error defensiu, i ben aviat ,el Guissona ha empatat. A partir d’aquí, els nois de Bello han començat a engegar motors i han fet una primera part espectacular, realitzant un gran joc de combinació en atac, i mantenint-se molt organitzats en defensa. A la segona part, amb el partit sentenciat, el Balaguer s’ha dedicat a mantenir la possessió de la pilota i a intentar millorar una de les facetes que més hem de treballar per passar de ser un bon equip a ser un molt bon equip, que es la sortida de pilota. Felicitar als jugadors per l’important victòria que ens serveix per seguir en la zona capdavantera sense tenir renunciar a res, però advertir-los que si sortim pensant que guanyarem fàcil ens equivoquem. S’ha de sortir sempre al 200%. Avui cal destacar el partit de Marc Sánchez que ha estat fantàstic i els 2 gols de Floren.