🔴🔵 Prebenjamí A

‪🏆 Jornada 1

‪🏟 Municipal de Balaguer

‪⚽ C.F. Balaguer 2 – 2 Mig Segrià

‪🔑 SEGUIREM TREBALLANT “Partit on donem tot el protagonisme a l’equip rival deixant espais i no pressionant al moment ni al lloc on tocava, inici de lliga amb bones sensacions però que per culpa de 2 errors en defensa perdem 2 punts i regalem l’empat.”

🔴🔵 Prebenjamí B

‪🏟 Municipal De La Bordeta

‪⚽ Bordeta 3-4 CF Balaguer

🔑ELS PUNTS TAMBÉ ES SUMEN PATINT  Partit molt igualat patit fins al final. Comencem guanyant 0-1 però a la segona part el marcador es capgira dues vegades per aconseguir el 3-4 final

🔴🔵 Benjamí Preferent

‪🏆 Jornada 3

‪🏟 Municipal Aem

‪⚽ AEM 7-0 CF Balaguer

🔑  “BENVINGUTS A PREFERENT” Competim de forma genial fins la mitja part (1-0). Partit igualat, ocasions repartides, però al 3r quart sur un balaguer desconegut: errors individuals, transicions lentes, sense idea.. (5-0). Intentem la proesa a l’últim quart canviant sistema i ofegant al rival, tot i això no conseguim el premi del gol i ens deixem anar defensivament encaixant els 2 darrers gols.

🔴🔵 Benjamí Primera

‪🏟 Municipal Juneda

‪⚽ Intercomarcal B 3 – Balaguer 6

🔑 “PRIMER PARTIT, PRIMERA VICTÒRIA” Al marge de la victòria el millor del partit ha estat l’actitud des del primer minut fins a l’últim. Hem circulat molt bé la pilota i hem tingut moltes ocasions. Cal millorar accions defensives i presa de decisions. Setmana que ve més i millor.

🔴🔵 Benjamí D

🏆 Jornada 1

⚽ Benjami D 10 – 2 Garrigues

🔑INICI DE LLIGA IMMILLORABLE  Comencem la lliga amb victòria. Actitud esplèndida de tothom. Tenim molt marge de millora en quan a posicionament. Dominem el partit de principi a fi. Tot i així hem de millorar la concentració i circulació col.lectiva de pilota. Molt contents per aquest inici de lliga. Cal seguir en aquesta línia de treball.

🔴🔵 Aleví B

‪⚽ CF Balaguer 0-13 Mollerussa

🔑 SUPERATS  El rival ha estat molt superior en tots els aspectes, hem intentat sortir amb pilota però no hi hagut manera. Malgrat el resultat hem lluitat fins al final.”

🔴🔵 Alevi “D”

‪🏟 Municipal Balaguer

‪⚽ Balaguer 2-11 Pardinyes

🔑 “Primer partit de lliga contra un rival superior, tot i aixo lluitem fins al final i tenim moltes ocasions de gol dels quals aconseguim marcar 2 golets. A seguir!”

🔴🔵 Infantil “A”

🏆 Jornada 2

‪🏟 Municipal de Pardinyes

⚽ CF Pardinyes 1 – 4 CF Balaguer

‪🔑 PRIMERA VICTÒRIA Ofensivament molts nervis a la 1a part, ja que fins ara mai haviem portat el pes d’un partit. A la 2a part, millorem però no acabem de decidir correctament algunes accions a zona 3 que ens haguessin fet ampliar més el marcador. Ens segueix faltan ser més forts i directes en transicions, tan ofensives com defensives. Defensivament molt correctes quan hem tingut que patir. Setmana que ve un altre partit de la “nostra lliga”.

🔴🔵 Cadet B

‪🏆 Jornada 2

‪⚽ CF Balaguer 2- Balafia 0

‪🔑 Bon partit en línies generals, la primera part molt superiors, marquem els dos gols i tenim el ritme del joc controlat, la pilota i les ocasions nostres. A la segona part, s’iguala el partit la pilota ens crema i ens fiquem nerviosos. Ocasions per les dos bandes que ningu fa efectives. Ens expulsen dos jugadors de forma molt rigurosa i per compensar n’expulsa un a ells. 3 punts i bones sensacions, a seguir per aquest cami”.